In een memo van wethouder Bart Fintelman aan de gemeenteraad van Langedijk wordt melding gemaakt van een te verwachten forse daling van het aantal basisschoolleerlingen, zo meldt het NHD. In de komende vijftien jaar zal het totaal aantal basisschoolleerlingen naar verwachting afnemen met zo'n twintig procent.

Het zijn vooral Noord- en Zuid-Scharwoude waar een flinke daling verwacht wordt, van 819 leerlingen nu naar rond de 562 in 2030, ruim 31 procent. Broek op Langedijk weet waarschijnlijk de laagste daling te realiseren, ruim 10 procent. Sint Pancras is tweede op de lijst met bijna 14 procent en Oudkarspel derde met ruim 22 procent.

Pin It
Bekeken: 4557x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/