In de nacht van maandag op dinsdag werden de brandweer van Alkmaar en Heerhugowaard rond half drie opgeroepen voor een voertuigbrand in de Wilhelmina Druckertuin in Heerhugowaard.

Het voertuig in kwestie was bij aankomst van de brandweer al grotendeels door de politie geblust. Een van de buren was op dat uur toevallig wakker en rook zodoende een brandlucht. De politie werd meteen gewaarschuwd.

De politie was snel ter plaatse en wist de brand in de kiem te smoren. Het was meteen duidelijk dat de brand was aangestoken door middel van aanmaakblokjes die door de hele auto verspreid lagen.

De schade aan de auto is groot; het gehele interieur is verwoest door de brand. Bij navraag bleek dat de auto zo'n drie weken geleden gestolen is. Hij is afgevoerd door een berger. (foto’s: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 2876x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/