Voordat hij naar het stadhuis van Alkmaar ging om daar om 20.00 uur Piet Bruinooge officieel te installeren als burgemeester van Alkmaar bezocht Commissaris van de Koning Johan Remkes de gemeente Langedijk. Dit schrijft het NHD.

Hij had eerst een ontmoeting met de leden van het college, en vervolgens bezocht hij TS Visuals, gevestigd op bedrijventerrein Breekland. Hierna ontmoette Remkes de leden van de gemeenteraad.

Hierbij bespraken Remkes en de raadsleden onder andere het rapport van bureau Seinstravandelaar, wat in juni gepresenteerd was en waarin de gemeente Langedijk werd geadviseerd om aan te sturen op een volledige of ambtelijke fusie met een van de omliggende gemeenten of op een regiegemeente.

De coalitie- en oppositiepartijen deelden de mening dat vooral moest worden geïnformeerd wat de bevolking wil. Ook gaven diverse raadsleden aan dat ze “een goede motivering” misten in het rapport.

Pin It
Bekeken: 4391x
http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/