Dinsdagavond bespreekt de gemeente Heerhugowaard de nieuwe duurzaamheidsnota. Wethouder Monique Stam benadrukt dat de nieuwe nota betekent dat Heerhugowaard ‘extra inspanningen gaat plegen’ en het begrip duurzaamheid ‘naar alle terreinen van beleid’ gaat uitbreiden. Wat haar betreft geldt nog steeds de doelstelling dat Heerhugowaard in 2030 CO2-neutraal moet zijn. Ze wijst erop dat de nota geen lijst met concrete plannen is, maar eerder een kader.

Meerdere partijen hadden begin december echter hun twijfels over de nota, onder andere over het jaartal 2030. De nieuwe nota omschrijft de deadline voor CO2-neutraliteit nu iets genuanceerder dan hoe de gemeente voorheen over CO2-neutraliteit dacht: er staat nu dat het onzeker is of 2030 gehaald wordt. PvdA-fractievoorzitter Stefan Brau liet weten dat is overwogen om de datum helemaal uit de nota weg te laten.

Pin It
Bekeken: 4405x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/