Wethouder Jasper Nieuwenhuizen had dinsdagavond een extra punt voor de agenda voor de raadsvergadering bedacht, namelijk het heffen van precariobelasting. Hij beweerde een week geleden dat Langedijk een ‘dief van haar eigen portemonnee’ zou zijn als ze geen precario zou heffen, omdat Langedijk ook meebetaalt voor gemeenten die dat wel doen. Het heffen van precario moest alleen nog door de gemeenteraad worden goedgekeurd.

De raadsleden waren hier echter niet over te spreken: niet over het feit dat de precario bij aanvang van de vergadering nog aan de agenda moest worden toegevoegd en nog minder over het voorstel zelf. Er werd daarom besloten om het onderwerp na de jaarwisseling terug te laten komen in de forumvergadering op 12 januari.

Pin It
Bekeken: 3566x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/