Donderdagmiddag is het 51 pagina's tellende rapport van Bureau Berenschot op de website van gemeente Langedijk verschenen. Het complete rapport bestaat uit het eindrapport onderzoek met vijf bijlagen, de begrotingsanalyse, een benchmark, de kwaliteitsscan, de uitslag van de bewonersenquête en een bronnenlijst.

De conclusie is dat zowel de financiële positie als de bestuurskracht van de gemeente versterking nodig hebben om de toekomstige opgaven het hoofd te bieden. Verder zijn de mogelijkheden uitgewerkt om dit te bewerkstelligen, zonder een voorkeur te geven: zelfstandig doorgaan, ontwikkelen tot een regiegemeente, een ambtelijke fusie of een bestuurlijke fusie. De keuze is uiteindelijk aan de gemeenteraad.

Op 3 april zal er om 19.30 uur een bijeenkomst zijn op het gemeentehuis aan de Vroedschap. Wie geïnteresseerd is naar de uitkomsten van het onderzoek is van harte welkom. Daarna volgt op 11 april een forum-vergadering en op 18 april bespreekt de gemeenteraad de diverse opties.

Pin It
Bekeken: 4132x
http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/