Lokale omroep Heerhugowaard A Life staat de komende tijd onder "verscherpt toezicht" van wethouder John Does. Hij zei dat dinsdagavond tijdens de raadsvergadering naar aanleiding van vragen van Stefan Brau, de fractievoorzitter van de PvdA. De omroep moet vanaf nu ieder kwartaal de cijfers overleggen.

Brau vroeg zich af of de aangevraagde 10.000 euro extra subsidie een einde maakt aan de financiële problemen van de omroep. De wethouder antwoordde dat de extra subsidie alleen de schuld bij verhuurder Segesta omvat en dat A Life 15 november j.l. een goed onderbouwd financieel plan had moeten inleveren maar dat hij dat plan nog niet gekregen had door problemen bij de omroep.

De subsidie voor 2019, ruim 31.000 euro, wordt volgens Does niet uitgekeerd als er niet eerst een goed plan op tafel komt.
Pin It
Bekeken: 2989x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/