KPN NetwerkNL heeft binnen zes maanden de 1.700ste glasvezel huisaansluiting voltooid in de Heerhugowaardse wijken Zuidwijk en Huygenhoek. Van de huishoudens kan nu 77 procent gebruik maken van glasvezel. De overige bewoners binnen het aansluitgebied worden naar verwachting nog voor de jaarwisseling aangesloten.

Voor aansluiting wordt de glasvezelkabel bij de gevel opgegraven en naar binnen gebracht via de kruipruimte, kelder of fundering. Na de daadwerkelijke aansluiting kan de provider de glasvezeldiensten activeren, en kunnen bewoners zelf kiezen wat voor abonnement ze daarbij willen. Wie nog geen afspraak heeft voor de gratis aansluiting kan nog tot en met vrijdag 29 november contact opnemen met 088 006 37 44.

"We zijn ontzettend trots dat we de 1.700ste huisaansluiting hebben bereikt", aldus Fred, projectmanager bij KPN NetwerkNL. "We zetten alles op alles om binnen korte tijd alle resterende huizen binnen het aansluitgebied aan te sluiten op glasvezel.” De uitrol in Zuidwijk en Huygenhoek is onderdeel van de plannen van KPN om de komende drie jaar circa een miljoen nieuwe huishoudens in Nederland van glasvezel, de internetverbinding van de toekomst, te voorzien.
Pin It
Bekeken: 3091x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/