De landelijke stichting Knarrenhof helpt senioren die graag zelfstandig in een hofje bij elkaar willen wonen. Ook in Oudkarspel is de Knarrenhof nu doorgedrongen. Een groep zeventigers wil graag een hofje met 24 woningen voorzien van een tuintje, met een centraal 'hofhuis' waar ze kunnen samenkomen.

De senioren van Knarrenhof Oudkarspel houden nu nog eengezinswoningen bezet en willen best kleiner gaan wonen. Zij willen graag een tuintje bij hun nieuwe woning, iets wat Langedijk niet te bieden heeft. De groep heeft al contact gehad met het Langedijker college en Woonstichting Langedijk, aldus het NHD, maar tot nu toe heeft de gemeente hen geen bouwgrond ter beschikking gesteld.

Knarrenhof is op zoek naar mogelijke plaatsen om te bouwen.  De groep heeft het oude gemeentehuis op het oog, en anders de locatie Lourens Bogtmanstraat. De zeventigers staan erop dat wonen in het hofje alleen voor senioren is, iets waar het college niet achter staat. Het duurt ze allemaal veel te lang en  ze denken zelfs dat ze het misschien niet eens meer meemaken. (foto: Facebook / Stichting Knarrenhof NL)
Pin It
Bekeken: 4887x
http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/