Het CDJA, de jongerentak van het CDA organiseert zaterdag 6 maart een protestactie in Heerhugowaard, om aandacht te vragen voor het grote tekort aan betaalbare woningen in de regio. Van 13:00 tot 15:30 uur zal de jongerentak aan het einde van de Gildestraat actie voeren met spandoeken waarop staat 'Gereserveerd voor starters', een tentenkamp en een caravan.

CDJA-lid en commissielid in Langedijk, Marc Hoffman: "Omdat het niet opschiet met de starterswoningen, gaan we er alvast maar wonen. Dat is het idee erachter. Iedereen kent het liedje 'In Holland staat een huis'. Maar de realiteit is dat dit voor lang niet iedereen geldt". In Wognum wordt eenzelfde ludieke actie gehouden op een plek waar al enige tijd woningbouw staat gepland.

Voorzitter van het CDJA Westfriesland, Marina van Eijk: “Het is enorm frustrerend voor jongeren die graag willen starten op de woningmarkt. Er staan bijna geen betaalbare huizen te koop, en als er iets te koop staat word je ver overboden.”

Ook de Noord-Hollandse CDA-kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen, Jelle Beemsterboer en Harmen Krul, zullen van de partij zijn.

Beemsterboer spreekt veel  gedupeerde jongeren.  "Dit probleem moeten we echt oplossen. Ik wil me in de Tweede Kamer inzetten voor meer en snellere woningbouw, ook in onze regio.”

Jongerenkandidaat Harmen Krul: “En dat terwijl jongeren van tegenwoordig veelal al met 1-0 achterstaan. Ik noem het de giftige cocktail waardoor jongeren worden getroffen: Je gaat studeren en loopt een studieschuld op. Daarna wil je aan het werk, maar je kunt geen vaste baan vinden. Jongeren hollen van traineeship  naar traineeship , zonder enige vastigheid. Probeer dan met dat flexibele contract nog maar eens een betaalbare woning te vinden... Dit maakt het verschrikkelijk moeilijk om een toekomst op te bouwen."
Pin It
Bekeken: 2067x
https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pajak.ponorogo.go.id/slot-mahjong/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://www.bursahayvanatbahcesi.com/slot-pragmatic/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/