Gemeente Langedijk nodigt ondernemers en ook bewoners die op welke manier ook zijn getroffen door de grote brand aan de Dulleweg, uit voor een digitale bijeenkomst op dinsdagmiddag. Samen met experts van de brandweer, Stichting Salvage en ook de Omgevingsdienst NHN, zal de gemeente de meest actuele informatie geven over de situatie. Er is ook alle ruimte voor het beantwoorden van vragen.

Burgemeester Kompier leeft mee met de gedupeerden. Zaterdagmiddag al schreef ze: "Vanochtend heb ik met de eigenaren van de getroffen ondernemingen contact gehad. Het is verschrikkelijk als dit je overkomt. We zullen hen steunen waar we kunnen. In de reacties op social media lees ik dat heel veel Langedijkers met hen meeleven. Ik hoop dat dit de eigenaren kracht geeft voor alles wat op hen afkomt. Een compliment voor hoe Langedijkers elkaar opriepen om thuis te blijven tijdens NL Alert en hulpdiensten de ruimte te geven.”

Op gemeentelangedijk.nl staat een tijdlijn met de gebeurtenissen op zaterdag.

De Zoom-bijeenkomst duurt van 16:00 tot 17:00 uur. Aanmelding verloopt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, adres en wanneer van toepassing bedrijfsnaam. Deelnemers ontvangen uiterlijk een uur van tevoren de gegevens voor toegang.
Pin It