Vorige week gingen medewerkers van de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) op Bedanktour langs zorginstellingen in Noord-Holland Noord. Ook directeuren Martin Smeekes en Krishna Taneja en GGD-directeur Edward John Paulina waren van de partij. Ze bezochten de zorginstellingen om de medewerkers te bedanken voor hun onvermoeibare inzet, aandacht, medeleven en troost voor patiënten en cliënten in deze coronatijd.

De medewerkers brachten wat te snoepen mee en toonden een video waarin onbekende en bekende Noord-Hollanders hun dank uitspreken voor de inzet van de zorgprofessionals. In de video zijn onder andere artiesten Karin Bloemen, Kim de Boer en Anderson Farah te zien, en burgemeesters Emile Roemer en Marjan van Kampen. De video is nu te zien op YouTube.

Helaas konden niet alle zorginstellingen worden bezocht, maar de Bedanktour is wel gericht aan álle zorgmedewerkers.
Pin It
Bekeken: 2237x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/