In de nacht van vrijdag op zaterdag is een grote brand uitgebroken aan de Dorpsstraat in Zuid-Scharwoude. De melding kwam binnen rond 01:45 uur. De brand ontstond in een schuur achter een winkel. Buren melden dat die van een stoffeerder is, waar een naaiatelier is gevestigd. De vlammen sloegen uit het dak van de schuur. De brandweer wil voorkomen dat het vuur overslaat naar omliggende woningen en gebouwen. Na een uur werd opgeschaald naar 'zeer grote brand'. Er komt enorm veel rook vrij.

Meerdere eenheden uit de regio zijn opgeroepen. Onder meer de hoogwerker van de brandweer Heerhugowaard is ingezet. Maar ook vanuit Alkmaar, Koedijk, Warmenhuizen, Noord- en Zuid-Scharwoude, Stompetoren, Niedorp, Winkel, Obdam en Dirkshorn spoedde de brandweer zich naar de brand. Preventief is ook een ambulance ter plaatse.


Pin It
Bekeken: 2864x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/