Het Westfries Genootschap is dit jaar op zoek gegaan naar het mooiste bedrijfsgebouw van West Friesland. De inzendingen waren volgens het agentschap van hoog niveau. De jury, bestaande uit architecten Rens Bakker en Ben Looye, heeft daarna met plezier een eerste selectie gemaakt, waaruit uiteindelijk een winnaar boven is komen drijven.

En dat bleek Oogcentrum Noordholland in Heerhugowaard te zijn. Het bedrijf huist sinds kort in een opvallend pand langs de N242 en ontving de prijs afgelopen zaterdag in Berkhout, tijdens de jaarvergadering van het Genootschap.  Volgens de jury "ligt het nieuwe gebouw als een kunstwerk op een verhoogd maaiveld".

Een woordvoerder van architect EGM laat weten de prijs zeer te waarderen:  We vinden het fantastisch, iedere prijs die je onvangt is natuurlijk mooi, maar een publieksprijs is altijd extra speciaal". (foto's: EGM architecten / Daria Scagliola & Stijn Brakkee)
Pin It
Bekeken: 1926x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/