Dit weekend werd de achtste editie van de Major Obstacle Run gehouden, zoals gebruikelijk bij het Geestmerambacht in Langedijk. Zaterdag werd de baan vrijgemaakt voor gezinnen of families die met elkaar en de baan  de strijd aan wilden gaan. “Het leukste is dat je met je ouders over obstakels kan klimmen en ze onder kan gooien met bagger”, zo laat organisator Joost Molenaar weten.

En dat valt in de smaak, volgens één van de jonge deelnemers: "Ik vond het vies worden het leukste". Het modderbad bleek dan met voorsprong het populairste deel van het parcours. "Alles was leuk, aan het einde gingen we nog een duik in het water nemen", laat een ander weten.

Zowel bij de ouders als bij de kinderen leek de glimlach niet van het gezicht te krijgen. Ondanks, of waarschijnlijker, juist dankzij de prut. "Bijna zwemmend moet je door de modderbaden, waar doe dat nou?", besluit Molenaar.
Pin It
Bekeken: 2191x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/