Langzaamaan wordt meer duidelijk over de gewapende overval op een PostNL-bezorgster op 7 september in Heerhugowaard.  Eind vorige week is de 24-jarige medewerkster zelf aangehouden als verdachte. Haar mogelijke betrokkenheid wordt onderzocht. Dinsdagochtend maakte de politie bekend dat een deel van de buit bestond uit tien nieuwe Quookers. De politie vraagt om alertheid op online verkoopsites.

Een Quooker levert direct kokend water uit de kraan. De compacte thermoketels hebben een winkelwaarde tussen de 1000 en 2000 euro. Wie er eentje online te koop ziet staan en het niet vertrouwt, wordt verzocht de recherche in Alkmaar op de hoogte te stellen via 0900-8844. Wie andere informatie denkt te hebben wordt ook verzocht te bellen. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2021186942.

Vanwege het lopende onderzoek doet de politie verder nog geen mededelingen. (foto: atbautomation.eu)
Pin It
Bekeken: 2219x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/