Er komt geen volkstuinencomplex meer bij de bocht aan het zuideinde van de Middenweg in Heerhugowaard. Dat laat het college weten na vragen van de Dijk&Waardse Onafhankelijke Partij. Volkstuindersvereniging Groene Waard heeft niet genoeg mankracht om een complex te realiseren.

In het concept bestemmingsplan voor Heerhugowaard-Zuid staat een groot wit vlak op het perceel Middenweg 2/2a. Hier zouden volkstuintjes komen. "Onze fractie kan de schoffels, harken en hooivorken in de raadszaal nog levendig herinneren", aldus de DOP-fractie. Maar gezien het gebrek aan mankracht, heeft Groene Waard samen met de gemeente besloten het project te laten varen.

Wat er wel tegenover de Intratuin gaat komen moet nog worden bepaald. Hiervoor wordt een aparte planologische procedure gestart.
Pin It
Bekeken: 2028x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/