Hij zag er tevreden uit, Langedijks wethouder Jan Piet Beers. Hij had er woensdagmiddag dan ook alle reden voor. Hij was naar Westerdel gekomen om het daar gerealiseerde speeleiland te openen. En dat het eiland in de smaak viel bij de jongste bewoners van de nieuwe wijk, en daarmee ook de ouders, was direct duidelijk.

Zelfs een fijn kort gehouden officieel gedeelte inclusief knallende megaballonnen en supertoeter konden de kinderen nauwelijks van de speeltoestellen afhouden. Waarschijnlijk zal het gratis uitgedeelde ijs daar ook een rol in gespeeld hebben, maar toch. De uitgelopen buurt toonde zich tevreden over het eiland en daarmee was de wethouder op zijn beurt dan weer zichtbaar in zijn nopjes.

Pin It
Bekeken: 5044x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/