Een wielrenner is dinsdagavond gewond geraakt toen hij werd aangereden door een aanhanger. De man was met een groep van tussen de 15 en 20 wielrenners aan het trainen op industrieterrein Zandhorst in Heerhugowaard. Het ongeluk gebeurde toen ze op de Herzstraat reden en de bocht namen naar de Celsiusstraat

Vanuit de tegengestelde richting kwam een auto met aanhanger met hoge snelheid hun kant op. De auto sneed de bocht flink af waardoor een van de wielrenners de aanhanger niet meer kon ontwijken en geschept werd door het voertuig.

De bestuurder en zijn passagier, jonge jongens met kort donker haar, en volgens een wielrenster “ongure koppen”, stopten niet maar gaven juist meer gas en verdwenen uit het zicht.

De andere wielrenners zijn achter de auto aangereden, maar van daders noch auto was iets te vinden. De wielrenner is door de ambulance naar huis gebracht. (foto's: DNP.NU)

 

 

Pin It
Bekeken: 2842x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/