De politie vraagt getuigen van een mishandeling in Heerhugowaard zich te melden. Maandagochtend rond 6.00 uur is een 59-jarige heerhugowaarder op de Middenweg in Heerhugowaard zonder enige aanleiding in elkaar geslagen. Hij groette de twee verdachten en daarna 'ging het licht uit'. Het slachtoffer kwam daarna weer bij op de grond en is met onder andere een gapende hoofdwond en een gescheurd jukbeen naar het ziekenhuis gebracht.

Het is bekend dat de verdachten zijn weggerend in de richting van de Van Eedenstraat en dat één van de twee een steeg in bij de R. Feithstraat is ingegaan. Het gaat om twee donkergetinte mannen van tussen de 25 en 30 jaar oud. De eerste is ongeveer twee meter lang en heeft een stevig postuur. Hij heeft bovendien een grof gezicht.

De man droeg een donkergekleurde broek en een rode jas met capuchon, hij is de verdachte die de steeg in is gerend. De ander is iets kleiner dan de eerste verdachte en heeft een bodybuilderpostuur. Hij was donker gekleed en droeg een capuchon over zijn hoofd.

Pin It
Bekeken: 3144x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/