De politie doet onderzoek naar een mishandeling die een week geleden, tijdens de kermis in Oudorp, plaats vond en is op zoek naar getuigen. Agenten kregen in de nacht van zondag 2 op maandag 3 augustus een melding van een vechtpartij op de Herenweg.

Het slachtoffer, een 43-jarige man uit Heerhugowaard, had een harde klap gekregen nadat hij even daarvoor in de toiletruimte van een horecagelegenheid iemand had aangesproken op zijn gedrag. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Omdat het slachtoffer korte tijd buiten bewustzijn raakte, kan hij zich niet herinneren wat er precies gebeurd is. Mogelijk zijn er mensen die die nacht getuigen zijn geweest van de mishandeling.

Wie iets gezien of weet wie de dader is, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Alkmaar via 0900 8844. Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000.

Pin It
Bekeken: 3655x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/