De 16-jarige Esmeralda van Doorn wordt sinds 4 augustus vermist. Ze is voor het laatst gezien nabij Alkmaar Centraal Station.

Esmeralda is 1.70 m lang, heeft blond haar, een piercing links in haar bovenlip (rechts voor de kijker) en een tatoeage met de tekst “Mama” op haar linkerpols. Toen ze verdween droeg zij een blauwe spijkerbroek, een bruin/zwart shirt, een zwarte leren jas en een zwarte tas.

Wie meer informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070 of via het tipformulier op Politie.nl.

Pin It
Bekeken: 2959x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/