Van zondagavond 9 augustus tot en met donderdag 13 augustus wordt bij b.c. The Herons op het Sportpark De Vork in Heerhugowaard de jubileumeditie van het Noord-Hollands Honk- & Softbal Jeugdkamp gehouden. Dit jaar bestaat het Jeugdkamp alweer 10 jaar.

Nadat de honk- en softbalbond KNBSB in 2006 besloot het kamp centraler in Nederland te organiseren, besloot The Herons het Jeugdkamp zelf voort te zetten. Hier bleek genoeg animo voor te zijn. Deze tiende editie van het Jeugdkamp was al in maart, slechts 66 uur na opening van de inschrijving, volledig uitverkocht.

De honk- en softballers van 8 tot 16 jaar krijgen gedurende vier dagen de fijne kneepjes bijgebracht door vele internationals en gerenommeerde (oud-)spelers en coaches. Zo is het dit jaar aan onder andere Ilona Andringa, Bayron Cornelisse en Nick Stuifbergen de technieken van de ruim 60 deelnemers bij te schaven.

Meer informatie over het Noord-Hollands Honk-& Softbal Jeugdkamp op de The Herons Facebookpagina. (groepsfoto: Mireille de Goey, andere: EMR Photography)

Pin It
Bekeken: 2818x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/