De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 43-jarige man uit Heerhugowaard op de kermis in Oudorp. De mishandeling vond plaats in de nacht van zondag 2 op maandag 3 augustus. Dit meldt RTV NH.

De aanleiding was dat de Heerhugowaarder een man aansprak die in het toilet van een café omdat deze cocaïne aan het snuiven was. De man leek in eerste instantie met het verzoek daarmee te stoppen in te stemmen en liep mee naar buiten. Een kwartier later werd de 43-jarige man bij een Chinees restaurant aangevallen.

Hij werd dusdanig toegetakeld dat hij buiten bewustzijn raakte. Getuigen bevestigden dat de dader dezelfde cocaïne snuivende man was. Het slachtoffer weet te melden dat de dader een blanke, gespierde man van ongeveer 25 jaar en ongeveer 1 meter 90 lang was.

Getuigen meldden dat de dader na de mishandeling op een scooter vertrok. Het slachtoffer heeft drie dagen in het ziekenhuis gelegen en heeft meerdere botten gebroken. Mensen die informatie hebben over de dader wordt verzocht dit te melden bij de politie via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 3274x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/