In winkelcentrum Broekerveiling opent 5 november een vestiging van koffie- en theewinkel Tea & Beans. Of beter gezegd, Tea & Beans, Food Drinks & More, want deze tweede en drie keer zo grote vestiging gaat behalve koffie en thee ook de bijbehorende delicatessen verkopen. Dit meldt het NHD.

De eerste winkel van Tea & Beans is gevestigd in Schagen en opende eind september 2013 haar deuren. Voor eigenaren Jenno en Mariëlle Jong uit ‘t Veld begon de winkel als hobby, maar nu de zaken zo goed gaan dat ze een tweede winkel kunnen openen gaan ze er extra serieus mee aan de slag. Aanvankelijk dachten ze erover om de tweede winkel in Heerhugowaard te openen, maar vonden de stad toch te groot om een vaste klantenkring op te kunnen bouwen zoals ze in Schagen al hebben. Ze hopen met hun tweede winkel Tea & Beans in Broek op Langedijk dankzij de ‘dorpse gezelligheid’ net zo’n succes te worden.

Pin It
Bekeken: 4559x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/