Dinsdagochtend vond een eenzijdig ongeval plaats op de kruising van de Haringvliet met de Amstel in Heerhugowaard. Een auto reed met hoge snelheid op de kruising af, ramde vol het talud en vervolgens een lantaarnpaal. Zowel auto als lantaarnpaal raakten  zwaar beschadigd; de lantaarnpaal zal vervangen moeten worden.

Omstanders zagen de bestuurder iets uit zijn auto pakken en spraken hem aan. Toen de politie arriveerde was de man echter gevlucht. Volgens een van de getuigen maakte de man een geschokte indruk alsof hij in shock was. De politie vond zijn rijbewijs in de auto; aan de hand daarvan herkenden de omstanders hem. Hij is later gevonden en meegenomen naar het politiebureau.

Analisten van de politie hebben sporenonderzoek uitgevoerd om duidelijkheid te krijgen over de snelheid waarmee de bestuurder van de auto reed en wat de oorzaak is geweest dat hij tegen de lantaarnpaal botste. (foto's: DNP.NU) 

Pin It
Bekeken: 3291x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/