Half september vond een hoorzitting plaats waarbij het bezwaar van motorclub Expendables behandeld zou worden. De motorclubleden waren toen bewust afwezig, dus de hoorzitting eindigde er snel mee dat de bezwaarcommissie binnen zes weken een advies zou uitbrengen aan het college van Langedijk. Die zes weken zijn inmiddels voorbij, en de bezwaarcommissie heeft het bezwaarschrift van de Expendables ongegrond verklaard. De clubleden waren wederom niet aanwezig bij de uitspraak.

De Expendables hadden in september bezwaar aangetekend tegen het oordeel van de voorzieningenrechter dat ze clubactiviteiten organiseerden in de garage aan de Bijlestaal op bedrijventerrein Zuiderdel in Broek op Langedijk en dat de gemeente hen terecht een dwangsom van 10.000 euro per overtredinghad opgelegd. De gemeente had hen die dwangsom opgelegd omdat clubactiviteiten niet toegestaan zijn volgens het bestemmingsplan.

De Expendables kunnen wederom binnen zes weken in beroep gaan tegen het oordeel van de bezwaarcommissie.

 

Pin It
Bekeken: 3221x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/