Vrijdagmiddag is een groep van 130 vluchtelingen gearriveerd in de tennishal Geestmerambacht in Noord-Scharwoude. Het is een gemengde groep van mannen, vrouwen en kinderen, bestaande uit gezinnen, alleenstaanden en alleenreizenden, afkomstig uit diverse landen.

Burgemeester Hans Cornelisse: “We ontvangen mensen uit tenminste negen verschillende landen en heten hen welkom in onze gemeente. Ik heb er vertrouwen in dat het een veilig en rustig verblijf zal worden. De vele vrijwilligers en sponsoren tonen hun hartverwarmende inzet. Er bestaat in Langedijk bij grote opgaven heel vaak een bereidheid ergens gezamenlijk de schouders onder te zetten. Dat is de kracht van Langedijk.”

De vluchtelingen zullen negen dagen in de opvanglocatie in Langedijk verblijven, tot en met zondag 29 november 2015. Op de website en facebookpagina van de gemeente Langedijk worden dagelijks nieuwe berichten geplaatst tijdens het verblijf van de vluchtelingen. Ook de veelgestelde vragen en antwoorden worden aangepast naar de actualiteit.

 

Pin It
Bekeken: 4213x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/