Het college van Heerhugowaard wil op de Van Veenweg, tussen de Oosttangent en de Oostdijk, een maximumsnelheid instellen van 30 km/u. Er moet ook een afsluiting voor gemotoriseerd verkeer komen tussen huisnummer 162 en de Oostdijk, door dit deel om te vormen tot een verplicht fietspad. Daarnaast wil het college een doseerinstallatie plaatsen op de Van Veenweg, tussen de Oosttangent en de Oosterweg (-Noord). Dit is in twee afzonderlijke ontwerp verkeersbesluiten vastgelegd.

De ontwerpen staan tot 15 januari op staatscourant.nl of is in te zien bij de informatiebalie van het gemeentehuis. Tot die tijd kan men ook een eigen zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk, per e-mail of mondeling worden ingediend. Mochten meerdere mensen behoefte hebben om een mondelinge zienswijze te geven, wordt mogelijk een hoorzitting georganiseerd.

Op het definitief besluit is alleen beroep mogelijk door diegenen die een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbesluit, of kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Pin It
Bekeken: 3370x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/