Connexxion wordt vanaf januari definitief de vervoerder van de Regiotaxi. Begin december werd al bekend gemaakt dat Connexxion in elk geval voor de eerste drie maanden van 2016 de regiovervoerder zou worden voor Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Heerhugowaard, Langedijk en Bergen.

Op 17 december zou de rechter oordelen of de aanbesteding van de gemeente Alkmaar volgens de regels is gegaan. In juli publiceerde de gemeente namelijk per ongeluk vertrouwelijke informatie van de Bios-groep, de vorige vervoerder. Hierdoor zouden andere partijen een oneerlijk voordeel hebben gehad bij de aanbestedingsprocedure.

Connexxion kwam als winnaar uit de aanbestedingsprocedure, maar de Bios-groep had daar via een kort beding bezwaar tegen gemaakt. Dat kort geding is nu verloren. De Bios-groep gaat echter nog juridische stappen ondernemen tegen de gemeente omdat zij schade hebben geleden door de publicatie van vertrouwelijke informatie.

De regiotaxi is bedoeld voor mensen met een Wmo-pas die door een beperking geen gebruik kunnen maken van het reguliere openbaar vervoer.

 

Pin It
Bekeken: 4120x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/