Maandagochtend rond 9.00 uur is een autobestuurder gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Westtangent. De man kwam uit de richting Alkmaar en wilde via de ovatonde de Westtangent op draaien. Het is nog onduidelijk of hij dit met te hoge snelheid heeft gedaan, maar hij klapte tijdens de manoeuvre vol op een lantaarnpaal.

Een tegenligger die het zag gebeuren vertelde dat als de onfortuinlijke bestuurder niet op de lantaarnpaal gebotst was, er waarschijnlijk een botsing tussen beide auto's zou hebben plaatsgevonden. De brandweer moest erbij komen om de verwrongen deur te openen. De gewonde bestuurder was versuft en had erge pijn in zijn arm. De politie doet onderzoek naar het ongeval. (foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 4006x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/