In tegenstelling tot wat de gemeente Heerhugowaard vrijdag beweerde is er wél bewust voor gekozen om de website 'Het Nieuwe MCA' anoniem te houden. Burgemeester Han ter Heegde heeft in een brief aan de gemeenteraad geschreven dat er aanvankelijk is gekozen voor een website met onbekende afzender om de discussie rond de locatie van het ziekenhuis zo neutraal mogelijk te houden.

Er ontstond echter flinke ophef toen naar buiten kwam dat de gemeente Heerhugowaard achter de website en bijbehorende Facebook- en Twitteraccounts zat. Dit was voor de Heerhugowaardse oppositie reden om te overwegen een motie van treurnis in te dienen. Zij geloven dat de gemeente juist bewust een anonieme website heeft gemaakt om het te doen voorkomen alsof er bezorgde burgers achter zaten. Ook de gemeenteraad van Alkmaar verbaast zich hierover. Zo vraagt Leefbaar Alkmaar-raadslid Maya Bolte zich af waarom Heerhugowaard dan een anonieme website heeft gemaakt in plaats van het uitgedragen standpunt gewoon op de eigen website te zetten.

Voor vanavond staat de raadscommissie Middelen en Stadsbeheer op de gemeentelijke agenda; daar zal Ter Heegde uitleg geven. Ter Heegde benadrukt dat het hem er niet om gaat dat het ziekenhuis in Heerhugowaard komt: het moet gewoon op de beste plek in de regio komen. ‘Het Nieuwe MCA’ windt er echter geen doekjes om dat wat de auteurs betreft de beste plek in de regio Heerhugowaard is.

Pin It
Bekeken: 3684x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/