Maandagochtend moest de brandweer van Heerhugowaard om iets voor half negen uitrukken naar een woning aan het Kea Boumanland, waar een binnenbrand zou zijn. Toen de brandweerlieden bij de betreffende woning aankwamen bleek de bewoonster de brand, een geval van 'vlam in de pan', zelf al te hebben gedoofd met een blusdeken. 

Ze had daarbij een lichte verbranding aan haar hand opgelopen, waarvoor de ambulance is gekomen. Na behandeling door de ambulancemedewerkers hoefde ze niet mee naar het ziekenhuis. De vrouw woonde nog niet lang op het Kea Boumanland en had zodoende nog geen rookmelder. Had ze die wel gehad, dan had ze de brand waarschijnlijk kunnen voorkomen.

Om alle rook en stank weg te werken heeft de brandweer het huis laten luchten. Ze moesten daarbij een tafeltje gebruiken om de deur open te houden bij de aanwakkerende wind. (foto: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3246x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/