Maandagmiddag is een jonge scooterrijder met zijn scooter van de weg geblazen. De jongen reed op de Oosterdijk langs het spoor. Waar de weg voor de spoorbrug langs naar links afbuigt en langs het kanaal Alkmaar Omval-Kolhorn verdergaat reed hij niet langer in de beschutting van het spoor en werd hij gegrepen door de harde wind.

Door de windvlaag kwam de jongen in de berm terecht en bleef daar roerloos liggen. Twee Engelstalige dames zagen het gebeuren. Toen de jongen niet op hen reageerde waarschuwden ze de hulpdiensten.

De hulpdiensten hadden wat moeite om de jongen te vinden, doordat de dames de spoorbrug als locatie hadden aangegeven. Die is wel te voet bereikbaar, maar niet met auto of ambulance.

Omdat er ook bloed uit het oor van de jongen kwam werd ook de traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde niet verder te vliegen. De jongen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
(foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3619x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/