Expert Woldhuis / Woldhuis Installatietechniek bestaat 100 jaar. Oprichter Jan Woldhuis maakte vanaf 1916 furore in Langedijk als smid en verkoper van kachels. Hij had niet kunnen vermoeden dat er een eeuw later en vier generaties verder nog steeds een gezond bedrijf zou staan dat vele huishoudens in Noord-Holland Noord van dienst is.

Taxibedrijf, verkoop van kinderwagens, fietsen en brommers, de oprichting van een installatiebedrijf, later opgevolgd door de verkoop van alles op het gebied van witgoed en home-elektronica: het familiebedrijf heeft in honderd jaar talloze diensten geleverd en artikelen aan de man gebracht. “Handelen en maken zit in onze genen,” zegt huidig eigenaar Frank Verburg, die in 2006 de leiding van zijn vader Ron overnam. “Die kennis en ervaring is generatie op generatie doorgegeven. We zijn altijd meegegroeid met wat er in de wereld gebeurt en waaraan behoefte was. Dat is ons geheim.”

Woldhuis begon op de Dorpsstraat en versleet daar meerdere panden. Zevenendertig jaar geleden werd verhuisd naar de huidige locatie op de Voorburggracht. "Er is veel veranderd in al die jaren, maar gebleven zijn de persoonlijke zorg en aandacht waarmee mijn overgrootvader zijn werk al deed. Het is voor ons vanzelfsprekend om alleen de allerbeste service te leveren."

Woldhuis Installatietechniek werkt niet alleen in de particuliere sector, maar ook voor nieuwbouw, renovatieprojecten en de industrie. "Of het nou gaat om gas, water, elektra, centrale verwarming, beveiliging of luchttechniek en of het nou gaat om ontwerpen, installeren en/of onderhouden, wij hebben de kennis in huis. Alles is er bij ons op gericht om mensen zoveel mogelijk woon- en werkcomfort te bieden." Ook doet Woldhuis aan CV-onderhoud en -service.

Er zijn niet veel bedrijven die een eeuw bestaan. Daarom is het vanaf 1 februari een jaar lang feest bij Woldhuis. "Onder het mom ‘wie jarig is, trakteert’ zijn er elke maand spectaculaire jubileumaanbiedingen en winacties. De burgemeester van Langedijk opende maandag 1 februari het feestjaar hoogstpersoonlijk."

 

Pin It
Bekeken: 3826x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/