Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, presenteert Art.1 Bureau Discriminatiezaken Noord-Holland Noord haar onderzoek Mantelzorg & Gender aan Bert Fintelman, zorgwethouder van Langedijk. Om 16.00 uur licht Femke Broeze het onderzoek op het gemeentehuis toe, met daarbij opvallend veel aandacht voor de man.

De scheve verhouding van mantelzorgende mannen (40%) en vrouwen (60%) lijkt op te lossen. Vrouwen nemen vaak zelf initiatief, mannen niet. Het rapport is een vervolg op het in 2014 uitgebrachte onderzoek Powervrouw. Een 50/50 verdeling van mantelzorg bleek toen gewenst.

Pin It
Bekeken: 3290x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/