Zaterdag 9 april van 12:00 tot 16:00 uur vindt in de Rietschoot de Giganten Speldag plaats, de gezelligste speldag voor mensen met een beperking. Deelname is gratis.

Er zijn vele leuke spelletjes te doen en er is een echte karaokeshow, geheel verzorgd door Showhero. Het razend populaire clownsduo Josy & Lukas, bekend van het TV-programma SynDROOM, is ook weer van de partij.

Een nieuwe gast is de SV Koedijk mascotte Koe Dijkie. 

Onder de geuzennaam Giganten wordt bij SV Koedijk al jaren aandacht besteed aan G-sport. De Giganten spelen handbal en voetbal. Een aantal heeft zelfs meegedaan aan de Paralympische Spelen, de tegenhanger van de Olympische Spelen voor sporters met een beperking.

Meer info en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vol is vol!

Natuurlijk kost de organisatie van deze dag een hoop centjes en is elke bijdrage meer dan welkom. Doneer ook om deze fantastische dag weer tot een groot succes te maken: slimmersamen.nl/initiatief/speeldag.

Pin It
Bekeken: 3301x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/