Het college van Langedijk wil €55.000 investeren in renovatie van de voetbalvelden van S.V. Vrone in Sint-Pancras en €50.000 in herstel van de Dr. Wilminkstraat in Noord-Scharwoude.

Vooral het hoofdveld van S.V. Vrone is slecht. Volgens het college is het veld verslempt, niet egaal meer en de drainage is slecht. Het veld voldoet allang niet meer aan de eisen van de KNVB. De club moet er met haar vele leden echter toch op trainen. €45.000 uit de reservepot voor groot onderhoud aan de openbare ruimte is bedoeld voor het hoofdveld, €10.000 voor de andere twee velden. De club moet daarna weer een jaar of tien vooruit kunnen.

De Dr. Wilminkstraat wordt in 2017 aangepakt, maar de weg verslechtert sneller dan voorzien. Om dit jaar te overbruggen moet al op grote schaal werk verricht worden. Als noodgreep wordt de het huidige wegdek vervangen door bestrating, die er dan in 2017 weer uit gaat.

Daarnaast wil het college €20.000 uit de reservepot besteden aan inspectie vande beschoeiing langs de waterkanten in Langedijk te controleren.
(foto: vrone.nl)

Pin It
Bekeken: 3718x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/