Donderdag hield de politie op P8 naast het AFAS-stadion in samenwerking met onder meer de ANWB, de belastingdienst, het RDW en de vreemdelingendienst een grote verkeerscontrole. 

Tijdens de verkeerscontrole zijn er diverse weggebruikers bekeurd voor uiteenlopende verkeersovertredingen, waaronder tweemaal voor rijden zonder rijbewijs. Een andere opvallende overtreding was die van een opa en oma die hun kleinkind zonder kinderzitje op de achterbank lieten zitten. Dit leverde de bestuurder een bekeuring van 140 euro op. Eén van de gecontroleerde bestuurders had teveel alcohol gedronken om nog aan het verkeer deel te nemen en kreeg hiervoor een proces-verbaal.

Ook het vrachtverkeer werd uitvoerig gecontroleerd. In totaal zes chauffeurs werden bekeurd omdat de lading niet deugde of de documentatie niet orde was.

Onder de gecontroleerde voertuigen bevond zich er één met hierin vijf Hongaarse mannen waarvan de identiteit niet direct kon worden vastgesteld. Omdat er getwijfeld werd aan de herkomst van de mannen heeft de vreemdelingendienst hier een onderzoek naar ingesteld en de mannen een proces-verbaal uitgereikt voor het niet kunnen voldoen aan de Wet op de Identificatieplicht.

Voor twee personen stond er nog een celstraf of bekeuring open. Een van hen is ingesloten om zijn celstraf uit te zitten; de ander heeft ter plaatse alsnog zijn bekeuring betaald.

Een groot aantal weggebruikers bleek bij de belastingdienst nog achterstallige betalingen te hebben openstaan. Sommigen voldeden ter plaatse aan hun betalingsverplichting. De overige wanbetalers zullen binnenkort nog een deurwaarder op bezoek krijgen.

Pin It
Bekeken: 3264x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/