De regio Alkmaar moet extra woonruimte realiseren voor vluchtelingen die een verblijfsstatus hebben gekregen. Dat schrijft het NHD. De gemeenten in de regio kunnen dat doen door bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten op te starten of leegstaande kantoren om te bouwen. Het is nodig om permanente of semi-permanente woonruimte voor vluchtelingen met een verblijfsstatus te realiseren omdat die mensen anders de tijdelijke opvang te lang bezet houden.

Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Bergen en Castricum moeten in de eerste helft van 2016 voor 326 vluchtelingen met een verblijfsstatus woonruimte zien te realiseren. Alkmaar moet hiervan voor 122 mensen woonruimte regelen, Heerhugowaard 70, Langedijk 28, Bergen 44, Castricum 42, en Heiloo 29.

 

 

Pin It
Bekeken: 3498x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/