Maandag 14 maart is het weer zo ver: de Nationale Week van Zorg en Welzijn, waarin honderden zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren openen. Samen met scholieren en studenten nemen vele BN’ers een kijkje achter de schermen bij een zo'n organisatie.

Onder anderen Diederik Samson, Charly Luske, Henkjan Smits, Erik Hulzebosch en Barry Paf nemen deel. Alkmaars wethouder Anjo van de Ven bezoekt Zorgcirkel Westerhoud. Langedijker burgemeester Hans Cornelisse bezoekt Zorgcentrum Horizon om te praten over de toekomsten bezoekt twee kleine, gesloten afdelingen voor dementerenden.

Vorig jaar brachten maar liefst 800.000 mensen tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn een bezoek aan een zorg- en/of welzijnsorganisatie bij hen in de buurt. 

De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de vijftien regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die landelijk samenwerken in Stichting Regioplus. 

Meer informatie over deelnemende organisaties en BN’ers actief in je eigen buurt op weekvanzorgenwelzijn.nl.

Pin It
Bekeken: 3665x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/