Zaterdagochtend werden de hulpdiensten gebeld door een 27 jarige man uit Zuid Scharwoude die meldde dat hij zwaar gewond was geraakt bij een steekpartij. Er werd onmiddellijk een zoektocht op touw gezet met onder andere een helikopter en een speurhond waarna de man werd gevonden in een plantsoen aan de Korte Weide in Zuid Scharwoude. Hij is succesvol gereanimeerd en met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Agenten hebben het bloedspoor dat werd gevonden teruggevolgd en dat leidde naar een woning in de Dorpsstraat waar twee mannen en een vrouw zijn aangehouden. Wat er is gebeurd en wat de betrokkenheid is van de drie verdachten is nog niet duidelijk. Het slachtoffer ligt op de intensive Care afdeling van het ziekenhuis en kan nog niet gehoord worden.

Pin It
Bekeken: 18229x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/