De medewerkers van Dierenkliniek Middenwaard zijn boos. Het rode spaarvarkentje ‘voor noodgevallen’ wat alweer een tijdje de balie voor gezelschapsdierenkliniek in de Middenwaard siert is gestolen. De kliniek was vlak ervoor nog blij gemaakt met een gift van tien euro, maar die is samenmet het varkentje verdwenen. De kliniek heeft daarom een bericht geplaatst op de eigen Facebookpagina met een verzoek aan de dief om het varkentje terug te brengen.

Vóór het varkentje stond er een collectebus van stichting Zwerfdier op de balie, maar die is weggehaald nadat er binnen zes maanden drie keer bij de kliniek was ingebroken.

Het rode spaarvarkentje wordt gebruikt om bijvoorbeeld een deel van een operatie voor een zwerfdier te betalen. De donatie die door de klanten worden gedaan zijn wisselend van aard. De medewerkers van de kliniek wisten bij navraag niet precies hoeveel geld er in het varkentje zat toen het werd gestolen, maar ze willen hun ‘rode vriend’ hoe dan ook graag terughebben.

 

 

Pin It
Bekeken: 3390x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/