Maandag 4 april vond in Theatercafé Cool de bijeenkomst ‘Beter kijken naar Heerhugowaard’ plaats. Hier presenteerde onder andere Henk Pannekoek zijn plannen voor de toekomst van wijkcentrum De Mediaan in de Stad van de Zon. Ook presenteerden Wim Rozing, Mieke Saanen en Eva Middelhof hun idee voor een Rotondefeest. Het idee ontstond door de grote hoeveelheid rotondes die Heerhugowaard rijk is.

De gemeente Heerhugowaard vindt het Rotondefeest een uitstekend idee. De eerste editie van het Rotondefeest is geprikt op zondag 3 juli. Er is al een Facebookevenement voor aaangemaakt.

Het is de bedoeling dat tijdens het feest in totaal zes rotondes langs de Oosttangent worden afgesloten voor verkeer dat sneller kan dan 5 kilometer per uur. De rotondes zijn met zorg gekozen nadat de gemeente erop wees dat sommige rotondes niet geschikt zijn om helemaal af te sluiten omdat anders een hele wijk wordt opgesloten. Op de rotonde zelf kunnen mensen dan activiteiten organiseren, zoals een picknick, optreden, barbecue of spelletjes. (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 4072x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/