Donderdag 21 en vrijdag 22 april worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de bootoverhaal in de wijk Mayersloot-West in Broek op Langedijk. Hierdoor is de bootoverhaal twee dagen buiten gebruik.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de staalkabels en de katrollen. Er worden ook nieuwe schandblokken en gasveren aangebracht.

Tijdens het weekend van 23 en 24 april zal de bootoverhaal weer beschikbaar zijn. Bij mooi weer in het weekend zullen waarschijnlijk veel mensen gebruik willen maken van de overhaal en daar wordt rekening mee gehouden.

De gemeente verwacht dat de werkzaamheden op 21 en 22 april worden afgerond. Mochten de werkzaamheden toch uitlopen, dan wordt als extra dag maandag 25 april ingezet. De overhaal blijft in dat geval ook beschikbaar tijdens het tussenliggende weekend.

Pin It
Bekeken: 2838x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/