Donderdagavond vond in de grote zaal van het onlangs tot The Temple omgedoopte evenementengebouw aan het Strand van Luna een informatieavond plaats. De avond was bedoeld om te peilen wat de omwonenden ervan vinden dat The Temple sluit om zeven uur ‘s ochtends.

De gemeente heeft deze sluittijd toegestaan voor het komende half jaar bij wijze van proef. Het idee erachter is dat er dat mensen die tot sluitingstijd zijn gebleven meteen de eerste ochtendtrein kunnen halen. Als het gebouw bijvoorbeeld om vijf uur ‘s ochtends zou sluiten en de feestgangers eerst twee uur moeten wachten op de eerste trein is het mogelijk dat ze overlast gaan veroorzaken.

Voor mensen die alsnog overlast veroorzaken worden sancties ingesteld. Daarbij maakt het niet uit of dat om de omgeving van The Temple is of verderop in de wijk. Bij de eerste keer krijgt de overlastveroorzaker een waarschuwing. Veroorzaakt de persoon nog eens overlast, dan krijgt hij of zij een ontzegging tot The Temple van drie maanden, en bij de derde keer een ontzegging voor het leven.

De ongeveer 250 mensen die op de infoavond af waren gekomen wilden wel weten hoe dat gehandhaafd gaat worden. Zij herinnerden zich veel overlast uit de tijd dat het evenementengebouw als Waerdse Tempel veel feestgangers aantrok. Volgens de gemeente dat zal nu echter veel minder zijn omdat er in de tussenliggende jaren een aantal fiets- en brommerroutes naar Heerhugowaard, Langedijk en Alkmaar zijn bijgekomen. Hierdoor verwacht de gemeente dat eventuele overlast in elk geval minder op één punt zal plaatsvinden.

Het openingsfeest van The Temple stond gepland in eind mei, maar het is inmiddels verschoven naar 3 september omdat dat beter in het seizoen ligt. Het bijbehorende restaurant opent wel al op 1 mei.

Pin It
Bekeken: 4641x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/