Op veler verzoek heeft Alkmaar Sport besloten het zomerijs in de ijshal van De Meent in de meivakantie open te stellen voor publiek. Ook de schaatsverhuur van Sportshop Slikker en de horecavoorziening van Vermaat zijn deze dagen geopend.

Dit jaar heeft Alkmaar Sport voor het eerst besloten de 30 x 60 meter grote ijsvloer in De Meent niet te laten smelten na de winterperiode. De Alkmaarse Kunstrijvereniging is de voornaamste gebruiker deze zomer: deze schaatsers trainen dagelijks bij De Meent. Ook shorttrackers, langebaanschaatsers en kunstschaatsers van de andere verenigingen zijn regelmatig op het ijs te vinden. Daarnaast wordt de hal ingezet voor sportdagen, klassenfeesten en schoolreisjes voor scholen en clinics door bedrijven. 

In de meivakantie opent de ijshal haar deuren voor recreanten en families op 26 en 29 april, en 3 en 6 mei van 10.00 tot 15.00 uur. JHet entreetarief voor de ijshal is € 4,00 voor de jeugd tot 17 jaar en € 5,50 voor volwassenen. Nog geldende rittenkaarten en sportpaspoorten kunnen ook worden gebruikt.

Pin It
Bekeken: 3135x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/