De laatste week voordat de Langedijker wandelvierdaagse van start gaat draait de organisatie volle dagen. Op het laatste nippertje diende zich een nieuwe Langedijker sponsor aan die zich ook gaat verbinden aan de Sportweek. Momenteel worden de laatste gesprekken met deze sponsor gevoerd. Zodra die zijn afgerond zal Sport Servicepunt Langedijk deze sponsor bekend maken. Hierdoor ziet de toekomst van de jaarlijkse Langedijker evenementen zoals de Wandelvierdaagse en de Sportweek er weer rooskleurig uit.

Van dinsdag 7 juni tot en met vrijdag 10 juni zal een lange stoet wandelaars Langedijk weer doorkruisen. De wandelvierdaagse staat dit jaar vooral in het teken van de Olympische spelen. Op vrijdag 10 juni, de laatste avond, heeft de organisatie heel wat in petto, maar van de wandelaars wordt ook wat verwacht. Iedereen maakt kans op leuke prijzen.

Inschrijven voor de wandelvierdaagse kan nog bij zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude. Tenslotte is er ook dit jaar weer de medewerking van verkeersregelaars zodat de wandelaars met een veilig gevoel kunnen oversteken. Wie van 7 tot en met 10 juni ’s avonds gebruik maakt van de wegen in Langedijk kan een stoet wandelaars tegen komen. Sport Servicepunt Langedijk vraagt hiervoor om begrip en wat extra oplettendheid.

Meer informatie is te vinden op www.sportsl.nl.

Pin It
Bekeken: 2861x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/