Woensdag 1 juni organiseert Reigersdaal voor de laatste keer de Grote Wandeltocht door Heerhugowaard voor iedereen die mee wil lopen. Het terrein Reigersdaal en de personeelsvereniging bestaan namelijk 40 jaar en daarvoor zijn er een aantal succesvolle evenementen uit de kast gehaald, waaronder dus de Grote Wandeltocht die dertig jaar lang elk jaar is georganiseerd. Veel mensen in Heerhugowaard hebben dus wel een mooie herinnering aan deze tocht.

Deze laatste wandeltocht vormt tevens een soort afscheid van het terrein Reigersdaal omdat er steeds meer zal verhuizen naar De Draai en andere plaatsen in Heerhugowaard.

De tocht is deze keer ongeveer vier kilometer lang en de start en finish zijn bij restaurant De Heerd vooraan op het terrein van Reigersdaal. Men kan starten van 17.30 tot 19.00 uur. De route loopt door een deel van de Schilderswijk en De Draai.

De kosten van deze wandeltocht zijn €2,-. Daarvoor krijgt men onderweg wat lekkers en uiteraard een herdenking aan deze tocht. Inschrijven voor deze wandeltocht kan via www.vrijetijdsbesteding.st-er.nl. Voor vragen kan worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebeld naar 072-5752554.

Pin It
Bekeken: 3989x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/