De zaalvoetbaldames van Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau hebben zich opnieuw versterkt. Voor volgend seizoen zijn Jocelyn Louhatapessy, Maxime Braaksma en Lisette Pipping (allen Biersteker/Plubos) en Myrusha Victoria (Telstar - veld) gerekruteerd. Jessica Overtoom wordt als extra keepster toegevoegd. Overtoom was vorig seizoen niet actief maar is wel Nederlands kampioen als beachvoetbal keepster.

Eerder al trok de club Aaike Verschoor, Lisa de Groot en Stefanie Gorter aan. Coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo zijn tevreden over de sterke formatie en gaan straks vol voor het behalen van de play-offs.

Pin It
Bekeken: 2803x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/